Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jun 27

In beeld: Arnhemse startup scene

27 juni 2023 @ 19:30 - 23:00

Gratis

Op dinsdag 27 juni staat Media Villa Arnhem in het teken van de Arnhemse startup scene, want er gebeurt veel in onze stad! Soms in het volle zicht, maar vaker wordt er achter de schermen gewerkt aan mooie initiatieven.

De 27e zetten we een aantal van deze bedrijven in de schijnwerpers. Wat doen ze precies, waarom kiezen ze voor Arnhem en wat zijn de dromen voor de toekomst? Daarnaast deelt Startclub Arnhem meer ins & outs over de Arnhemse startup scene, want deze bedrijven zijn belangrijk voor de stad. Startups creëren banen, zijn productiever, groeien sneller en brengen innovatie naar de regio. Ook brengen ze een nieuwe dynamiek; start- en scale-ups zijn namelijk per definitie innovatief en prikkelen zo gevestigde bedrijven en industrieën om ook te innoveren.

Kortom: een regio met een sterk startup-ecosysteem (een plek waar startups makkelijk worden opgezet en door kunnen groeien naar scale-ups) heeft dus heel wat maatschappelijke en economische voordelen.

Media Villa Arnhem naar 1 keer per kwartaal

Media Villa Arnhem gaat naar 1 editie per kwartaal, in plaats van elke maand. Het was geweldig om de afgelopen 8 jaar elke maand een event te organiseren, maar het vraagt tegelijkertijd veel van de organisatie. Die bestaat volledig uit vrijwilligers. Het bleek niet meer haalbaar om elke maand een Media Villa te organiseren. Daarom is er besloten om elk kwartaal een hoogwaardige avond te bieden, zoals jullie van ons gewend zijn.

Data Media Villa Arnhem 2023
– 26 september
– 28 november

We gaan Meetup verlaten!

We gaan t.z.t. meetup verlaten. Daarom zijn we gestart met het optuigen van een community op onze eigen website, waar iedereen zich in de toekomst kan aanmelden. Registreer je alvast op media-villa-arnhem.nl/registreren

Aanmelden?

Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst (nog) via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst!

Kosten?

Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening.

Hapje eten?

Het Grand café van de Stadsvilla Sonsbeek is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten, is daarom alle gelegenheid.

Team #mediavilla026

Aanmelden

7 Gaat
93 beschikbaar
Laat weten of je gaat

Gegevens

Datum:
27 juni 2023
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
Arnhem, Gelderland 6814 BT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
026-4465200
Bekijk de site van Locatie

Reacties