Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 26

Artificial Intelligence, de hype voorbij of toch niet?

26 september 2023 @ 19:30 - 23:00

Gratis

Op dinsdag 26 september duiken we samen met drie gastsprekers in de wereld van Artificial Intelligence (AI). Na de AI-hype dit voorjaar: waar staan we nu echt? Wat kunnen we verwachten van AI en welke ethische vraagstukken brengt AI met zich mee? Na een inleiding door Marco Derksen over de huidige status van AI, zullen drie gastsprekers hun ervaringen en inzichten met ons delen.

🏘️ Hugo Jager, Partner bij PlanAlogic:

“Revolutie in Vastgoedontwikkeling door AI”

De Nederlandse overheid heeft het plan om voor 2030 zo’n 900.000 nieuwe woningen te bouwen – duurzaam, betaalbaar en snel. Maar zijn deze doelen wel haalbaar? Hugo Jager neemt ons mee in hoe AI kan bijdragen aan een efficiënter en sneller bouwproces. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe AI een revolutie teweeg kan brengen in de vastgoedontwikkeling, ondanks de economische en milieugerelateerde uitdagingen waar we voor staan.

🧲 Esra Cooke-Bakker, Software Engineer bij Avisi:

“MagnUX: Van Magneet naar Digitaal Prototype”

Esra Cooke-Bakker introduceert ons aan MagnUX, een tool waarbij je met fysieke magneten een digitaal UI-prototype creëert. Ze legt uit hoe hun AI-systeem deze fysieke ontwerpen naadloos omzet in klikbare digitale modellen. Een innovatieve manier om je UI-ideeën snel te testen, aan te passen en te perfectioneren!

🩺 Bram van Ginneken, Hoogleraar Radboudumc:

“AI in de Gezondheidszorg: huidige Toepassingen en Toekomstige Ontwikkelingen”

Hoe draagt AI vandaag bij aan onze gezondheidszorg? Bram van Ginneken, een expert op dit gebied, zal ons meenemen in de actuele toepassingen van AI binnen de medische wereld. Hij belicht ook welke ontwikkelingen we in de nabije toekomst kunnen verwachten en bespreekt de ethische implicaties van AI in de gezondheidszorg.

Aanmelden?

Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst! We starten om 19.30 dus wees op tijd!

We gaan MEETUP verlaten: nieuw registratiesysteem

We willen t.z.t. meetup gaan verlaten. Daarom zijn we gestart met het optuigen van een community op onze website. Registreer je alvast op www.media-villa-arnhem.nl.

Kosten?

Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening.

Hapje eten?

Het Grand café van de Stadsvilla Sonsbeek is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten, is daarom alle gelegenheid.

Gegevens

Datum:
26 september 2023
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
Arnhem, Gelderland 6814 BT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
026-4465200
Bekijk de site van Locatie

Reacties