Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
mrt 28

Arnhem Klimaatbestendig?

28 maart 2023 @ 19:30 - 23:00

Door klimaatverandering krijgen we steeds meer te maken met hitte, droogte en wateroverlast. Wat betekent dit voor Arnhem en hoe kunnen we ons daar op voorbereiden?

Op dinsdag 28 maart nemen Bert Roete en Willem Hofstede van platform Arnhem Klimaatbestendig ons tijdens de eerste Media Villa Arnhem van dit jaar mee in hun visie op klimaatverandering en hoe Arnhemmers de stad meer klimaatbestendig kunnen maken.

Samen met Wethouder Cathelijne Bouwkamp (o.a. klimaatadaptatie) openen we de avond waarin we kort stilstaan bij de ambities Strategie Klimaatadaptatie Arnhem.

Bert Roete, projectleider platform Arnhem Klimaatbestendig gaat vervolgens in op klimaatverandering en wat we ervan merken in Arnhem en wat kan je er zelf aan doen.

Willem Hofstede, campagneleider NK Tegelwippen Arnhem Klimaatbestendig neemt ons vervolgens mee in hoe Arnhem de afgelopen jaren Nijmegen tweemaal versloeg met het NK Tegelwippen en nummer 1 tegelwippen werd van Gelderland.

Media Villa Arnhem naar 1 keer per kwartaal

Het is even stil geweest rond Media Villa Arnhem, maar we gaan weer van start. Blok dus 28 maart in je agenda. Er gaat wel iets veranderen, Media Villa Arnhem gaat naar 1 editie per kwartaal, in plaats van elke maand. Het was geweldig om de afgelopen 8 jaar elke maand een event te organiseren, maar het vraagt tegelijkertijd veel van de organisatie. Die bestaat volledig uit vrijwilligers. Het bleek niet meer haalbaar om elke maand een Media Villa te organiseren. Daarom is er besloten om elk kwartaal een hoogwaardige avond te bieden, zoals jullie van ons gewend zijn.

Data Media Villa Arnhem 2023

Blokkeer ook alvast de andere data in je agenda:
– 27 juni
– 26 september
– 28 november

Aanmelden?

Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst!

We gaan MEETUP verlaten: nieuw registratiesysteem

We willen t.z.t. meetup gaan verlaten. Daarom zijn we gestart met het optuigen van een community op onze website. Registreer je alvast op www.media-villa-arnhem.nl/registreren

Kosten?

Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening.

Hapje eten?

Het Grand café van de Stadsvilla Sonsbeek is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten, is daarom alle gelegenheid.

Team #mediavilla026

Gegevens

Datum:
28 maart 2023
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
Arnhem, Gelderland 6814 BT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
026-4465200
Bekijk de site van Locatie

Reacties