Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
nov 28

Ethische dilemma’s in tijden van AI

28 november 2023 @ 19:30 - 23:00

Gratis

In de komende Media Villa Arnhem op dinsdag 28 november staan we stil bij de ethische dilemma’s in tijden van AI. Na een korte samenvatting van de vorige Media Villa, waarin we zijn ingegaan op de toepassingen van AI in bouw, design en zorg, zal Marco Derksen de inleiding voor de avond verzorgen. Niels van Gorp, data strategist & ethicus bij zorgverzekeraar VGZ, neemt ons vervolgens mee in hoe je ethiek en AI praktisch maakt en welke problemen je daarbij kunt tegenkomen.

Gaan we aan ‘ethics washing’ doen? Of durven we echt te bespreken wat we doen en waarom we dat doen en op welke manier? Hoe speelt ethiek een rol bij het toepassen van AI? Welk kader hanteer je dan? Of zorgt een ethisch kader juist voor de volgende AVG-uitdaging voor onze data scientists? Hoe kun je ethiek integreren in je dagelijkse praktijk en waarom had je dat 30 jaar geleden al moeten doen?

Kortom, het belooft weer een boeiende avond te worden over AI. Geïnteresseerd om erbij te zijn? Mis het niet en schrijf je snel in!

Aanmelden?

Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst! We starten om 19.30 dus wees op tijd!

We gaan Meetup verlaten

We willen t.z.t. meetup gaan verlaten. Daarom zijn we gestart met het optuigen van een community op onze website. Registreer je alvast op www.media-villa-arnhem.nl.

Kosten?

Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening.

Hapje eten?

Het Grand café van de Stadsvilla Sonsbeek is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten, is daarom alle gelegenheid.

Gegevens

Datum:
28 november 2023
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
Arnhem, Gelderland 6814 BT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
026-4465200
Bekijk de site van Locatie

Reacties