Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 27

De wereld van de NFT’s: de hype voorbij

27 september 2022 @ 19:30 - 23:00

Begin 2021 maakte de wereld dankzij de verkoop van de NFT (Non-Fungible Token) van een digitaal kunstwerk van de artiest Beeple voor 69 miljoen dollar kennis met NFT’s. Het betekende het startschot van een ongekende hype, met tientallen miljoenen euro’s die werden neergeteld voor o.a. de NFT’s van de eerste tweet van Jack Dorsey en de 107-tellende cartoon-apen NFT-collectie van de Bored Ape Yacht Club.

De toekomst van NFT’s

Maar wat is de waarde die schuilgaat achter de hype? Wat is ruis en wat is signaal? De sprekers van vanavond nemen ons mee in de wereld van NFT’s. Wat is nu eigenlijk een NFT? Zijn het niks anders dan digitale plaatjes, is het digitaal bezit of zelfs de technologie voor een heel nieuw waardesysteem? Maar vooral: waar gaat het naar toe? Wat zijn de mogelijkheden nu, en hoe ziet de toekomst er uit? Naast een ijzersterk verhaal komen er ook veel praktische toepassingen van NFT-technologie voorbij.

De sprekers van vanavond zijn niemand minder dan Kyonne Leyser (Communicatieconsultant en NFT expert), Bram Kanstein (co-founder Early Ones en web3 fanaat) en Maarten Bloemers (oprichter GUTS Tickets). De hosts van vanavond zijn Aljo Hartgers en Danny Oosterveer van de podcast Station Decentraal.

Aanmelden?

Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst!

Kosten?

Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening.

Hapje eten?

Het Grand café van de Stadsvilla Sonsbeek is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten, is daarom alle gelegenheid.

Aanmelden/afmelden

Aangemeld en je kunt toch niet? Meld je dan meteen af zodat iemand anders zich kan aanmelden. Dank!

Team Media Villa Arnhem

Gegevens

Datum:
27 september 2022
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
Arnhem, Gelderland 6814 BT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
026-4465200
Bekijk de site van Locatie

Reacties