Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jun 28

Arnhem over Citymarketing

28 juni 2022 @ 19:30 - 23:00

Bijna zeven jaar geleden is bij Media Villa Arnhem (MVA) het toevallige startschot gegeven voor een nieuwe citymarketingvisie bij de Gemeente Arnhem. Peter Kentie wist met zijn inspirerende verhaal uit Eindhoven Arnhem te overtuigen dat citymarketing ook anders kon.

Flash forward naar 2022. Inmiddels ligt er een nieuwe aanpak voor citymarketing en wordt er hard gewerkt aan de uitvoering van deze visie. Hoogste tijd om op 28 juni terug te blikken en vooruit te kijken met twee sprekers die er bovenop zitten: Robbert Nesselaar, directeur Stichting Citymarketing Arnhem, en Meike Verhagen, Groene Kerkdirecteur Eusebius.

Ze nemen ons mee in het proces, waar we nu staan en hoe de toekomst van citymarketing Arnhem eruit ziet. Ook zeer interessant voor niet-marketeers, iedereen is welkom om mee te denken.

Aanmelden?

Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst!

Kosten?

Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening.

Hapje eten?

Het Grand café van de Stadsvilla Sonsbeek is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten, is daarom alle gelegenheid.

Aanmelden/afmelden

Aangemeld en je kunt toch niet? Meld je dan meteen af zodat iemand anders zich kan aanmelden. Dank!

Team Media Villa Arnhem

Gegevens

Datum:
28 juni 2022
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
Arnhem, Gelderland 6814 BT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
026-4465200
Bekijk de site van Locatie

Reacties